HİDROMEK се среща със сектора на строителните машини в Германия

HİDROMEK, една от водещите компании в световния сектор на строителната техника, ще вземе участие в панаира Nordbau, който ще се проведе в Германия на 11-15 септември веднага след участие в панаира BICES, който се проведе в Пекин, Китай през първата седмица на септември.

HİDROMEK ще изложи HMK 145 LC SR гумен багер с малък радиус, HMK 220 LC, HMK 300 NLC, HMK 390 NLC гусени багери, принадлежащи на нови серии H4, както и колесен багер HMK 140 W и колесен товарач HMK 640 WL.

HİDROMEK, участващ в Bauma 2019, един от най-големите панаири в сектора в Мюнхен, Германия през април и привличащ голямо внимание с иновативните си машини, отбеляза Bauma 2019 със своя 100% електрически багер HICON 7W. HİDROMEK, който е все по-привлекателен за германския сектор строителни машини с развиващата се дилърска мрежа, също ще се проведе на панаира Nordbau, който ще се проведе през септември. Панаирът Nordbau, в който ще участват близо 900 изложители от 15 страни, е най-голямата и концептуална изложба, която обединява строителната индустрия в Северна Европа. HİDROMEK ще представи своите продукти заедно със сектора на открит щанд N914 на панаира, който ще се проведе в изложбен център Холстенхален.

HİDROMEK, който съчетава своя над 40-годишен опит в производството с дизайн и R&D мощност, има 45 хиляди машини, работещи в повече от 100 страни. HİDROMEK, като отдава голямо значение на следпродажбените услуги на всеки пазар, вътрешен или в чужбина, предлага резервни части, поддръжка и ремонти на своите клиенти чрез повече от 100 пункта за обслужване в чужбина. Също така HİDROMEK осъществява управлението на международни оторизирани дилъри и предоставя продажби и следпродажбени услуги чрез международни центрове за продажби и следпродажбени центрове като HİDROMEK WEST в Барселона, Испания, HİDROMEK RUSSIAN в Краснодар, Русия и HİDROMEK JAPAN в Сагамихара, Япония.

Характеристиките на продуктите на HİDROMEK, които се произвеждат с модерна технология, ще бъдат изложени на панаира са следните:

НОВИТЕ СЕРИЯ Н4 са по-бързи, ПОВЕЧЕ ПРОДУКТИВНИ И ПОВЕЧЕ ЕФЕКТИВНИ

Предлагайки висока производителност, новите багери от серия H4 от HİDROMEK се отличават със своята експлоатационна скорост. С промяната на диаметъра на хидравличните цилиндри, тръбите и прътите работната скорост на серия H4 е увеличена. Подобрява се мощността и максималното налягане на хидравличната система, за да се постигне и необходимата мощност. Тези подобрения доведоха до създаването на по-бързи, по-продуктивни и ефективни машини. Печеленето е повече от всякога със серия H4, която произвежда повече работа с по-малко гориво.

По време на процеса на проектиране с цел да се улесни използването на машината за оператора, серия H4 разполага с електронна система с увеличен капацитет, улесняваща установяването на състоянието на машината и интегрирането й с допълнително оборудване. Кабините H4 са проектирани и изградени да предлагат максимална безопасност и издръжливост съгласно ROPS & FOPS стандартите. Червените дръжки и предупредителните етикети на новата серия на машините са проектирани да повишат безопасността на оператора до най-високо ниво. Серия H4, отдаваща особено значение на безопасността при работа, подобрява добрата видимост, като намалява слепите петна до минимум с дясната страна и задната камера. Освен това, благодарение на LED фарове на багери от серия H4, капацитетът за нощно виждане е значително подобрен.

HMK 145 LC SR

HMK 145 LC SR, с острите си и динамични линии, е градски багер, отразяващ стила на дизайна на HİDROMEK. Той е проектиран да работи с мощност и прецизност в градски райони и тесни пространства, като се цели да се избегне рискът от повреди и да се подобри безопасността във всички области и условия. HMK 145 LC SR има къс радиус на завъртане с двата си стрела и компактно разположение. Следователно, той може да бъде предпочитан особено за строителни, ландшафтни, полагане на материали и нивелиране в тесни пространства. В допълнение, той може да се използва в различни произведения с различни опции за закрепване.

HMK 145 LC SR, притежаващ компактна външна структура и силно шаси, е проектиран с цел да постигне максимална производителност. Гумичният багер HMK 145 LC SR има за цел да накара оператора да се чувства толкова удобно и спокойно, колкото в офис. За тази цел се използва Opera Control System за улесняване на лесното използване на машината. Голям сензорен екран и 2 конзоли за джойстик са позиционирани за най-добрата ергономия и осигуряват лесна и безопасна работа. Също така, кабината му с ROPS предлага сигурно място за оператора.

HMK 640 WL

HMK 640 WL, който има 26,3 тона работно тегло и капацитет на кофата 4,2 м³, като неговият двигател на Mercedes има 324 к.с. и въртящ момент 1600 Нм, осигурява на потребителя си висока товароносимост при нисък разход на гориво за кратък период от време. Тежкотоварният товарач HMK 640 WL осигурява висока сила на пробив и отлична възможност за управление. Той предлага дълготрайност и ефективност със своите оси и компоненти, специално използвани за трудни условия на труд. Със своята ергономична операторска кабина с ROPS / FOPS сертификати, комфортът и високата сигурност са на първо място