ЗА НАС

Екосол България АД е една от най-големите търговско-инженерни компании в България, занимаваща се със строителни машини, битови и промишлени съоръжения – лидер в тези области.

Централният ни офис се намира в София и имаме осем собствени представителства в най-големите градове и индустриални центрове, покриващи цялата територия на България. Ежедневно контактуваме с всички значими компании в областта на строителството, ВиК, извозването на отпадъци, корабостроенето, управлението на пристанища, скрап и дървопреработка, производството на целулоза, минното дело, циментовата промишленост, химията, инфраструктурата, напитките и хранителната промишленост, общините и др.

Ние сме официален партньор за България на много световни лидери и изключителен дистрибутор на Multicar, Hako, Tracto-Technik, Tesmec, Atmos, Glutton Electric, Doppstadt Calbe GmbH, Farid, Isoli, Negri, Kaiser, Rausch, Rioned , Bagela и други компании. Нашата цел е да намерим най-добрите решения за клиентите в този бизнес.

От 2020 година Екосол България АД е новият официален предствител на пълната гама строителна техника Hidromek за България. Ние гарантираме на своите клиенти и единна сверизна мрежа в цялата страна.

Хидромек е компания с 42 годишна история и предпочитан производител в повече от 100 страни по света. Изгражда широка дилърска мрежа и отваря собствени централи в Испания, Русия и Япония. Международният му успех води до включването му т.нар. Yellow Table – ежегодна класация на KHL Group на най-големите производители на строителна техника, референция за качество и иновация.

ЕКОСОЛ България АД осигурява и безупречен гаранционен и извънгаранционен сервиз в цялата страна. Разполагаме с отлично подготвени сервизни специалисти, поддържани резервни части на склад и мобилни сервизни екипи, които са в готовност да осигурят ремонтни дейности в спешни случаи.